logo

Subsidie aanvragen voor verduurzaming woning

jan. 24, 2024

Alles over de mogelijkheden van ISDE-subsidieaanvraag voor het verduurzamen van uw huis.

Uw woning laten isoleren of een zonneboiler of warmtepomp laten plaatsen… Hoe doe je dat financieel? De overheid helpt u met flinke subsidies wanneer u energiebesparende toepassingen in uw woning laat uitvoeren. Subsidie aanvragen voor verduurzaming van woningen kan echter een stuk lastiger zijn dan de juiste zonnepanelen of warmtepomp kiezen. Gelukkig kunt u ook goed advies inwinnen op het gebied van subsidie voor verduurzaming van uw woning. Met slechts een kleine investering extra haalt u met onze hulp het maximale uit uw subsidiemogelijkheden! Dit doen we met begeleiding bij het invullen van de benodigde formulieren en een grondige check of de aanvraag aan alle eisen voldoet.


Wij helpen u helder, stressvrij en snel op weg wanneer u met hulp van subsidievergoeding wilt investeren in bijvoorbeeld isolatie, een hybride warmtepomp of zonneboiler.


ISDE- subsidie Isolatie 

  • Tot 30% subsidievergoeding van de kosten
  • Maatwerkadvies voor maximale ISDE-subsidie
  • Ontzorgd in efficiënte ondersteuning bij subsidieaanvraag isolatie

ISDE- subsidie warmtepomp 

  • Tot € 5.100 subsidie op een warmtepomp
  • Maatwerkadvies voor maximale ISDE-subsidie
  • Ontzorgd in efficiënte ondersteuning bij subsidieaanvraag warmtepomp

ISDE- subsidie zonneboiler

  • Tot € 2.000 subsidie op een warmtepomp
  • Maatwerkadvies voor maximale ISDE-subsidie
  • Ontzorgd in efficiënte ondersteuning bij subsidieaanvraag zonneboiler
Subsidie aanvragen
  • isde subsidie aanvragen particulier

    isde subsidie aanvragen particulier

    subsidie aanvragen spouwmuurisolatie

    isde subsidie aanvragen particulier

Zo werkt Rijkssubsidieaanvraag bij subsidie aanvragen voor verduurzaming woning

Hoe maken we subsidie aanvragen voor verduurzaming van een woning zo eenvoudig mogelijk? Dit is de vraag waarop we Rijkssubsdieaanvraag.nl een eenvoudig en efficiënt antwoord willen geven. We hebben een dienstverlening ontwikkeld die u volledig ontzorgt bij de subsidieaanvraag voor verduurzaming van woningen.


De subsidieregels en mogelijkheden zijn lang niet voor iedereen duidelijk. Logisch, want elk jaar opnieuw worden deze gewijzigd. Daarom hebben we een dienstverlening ontwikkeld die ervoor zorgt dat u geen geld laat liggen wanneer u wilt investeren in duurzaamheidstoepassingen als woningisolatie of de aanschaf van een hybride warmtepomp, zonneboiler, aansluiting op het warmtenet of plaatsing van HR++ glas. Vanaf dit jaar zijn er ook meer subsidiemogelijkheden voor woningeigenaren die een monumentaal pand willen verduurzamen.

Alles halen uit subsidie aanvragen voor verduurzaming woning? 

De experts van Rijkssubsidieaanvraag.nl zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van de ISDE-subsidiemogelijkheden.


  • Met een kleine investering het maximale uit uw subsidiemogelijkheden halen.
  • Compleet en maatwerk ontzorgt.
  • Geen fouten of te laten aanvragen waardoor u geld laat liggen.



Subsidie aanvragen

Hoe vraag ik ISDE subsidie aan? 

De meest eenvoudige manier om uw ISDE subsidie aan te vragen is via rijkssubsidieaanvraag.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze belofte: alles goed geregeld voor een snelle ISDE aanvraag voor u als particulier: 


  • Snel geregeld
  • Meteen volledig
  • Expertise
  • Nauwkeurigheid
  • Professioneel
  • Vertrouwelijkheid


Subsidie aanvragen

Hoe kun je verduurzaming van een woning het best financieren? 

Veel mensen staan open voor het laten aanbrengen van energiebesparende toepassingen in de woning. Maar hoe doe je dat financieel? Wanneer u energiebesparende maatregelen wilt laten uitvoeren in uw woning, hoeft u bij veel toepassingen niet zelf volledig voor de kosten op te draaien. De overheid helpt u financieel. U kunt subsidie aanvragen voor verduurzaming van een woning. De maatregelen dien wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Maar ook de subsidieaanvraag zelf moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.


Zo heeft u bijvoorbeeld alleen recht op subsidie wanneer u de maatregel laat uitvoeren door een erkend bedrijf. Voor doe-het-zelven, bijvoorbeeld wanneer u zelf de zolder gaat isoleren, kunt u géén subsidie aanvragen. Ook dient de subsidieaanvraag binnen een bepaalde termijn, foutloos en volledig ontvangen te zijn. Hoe meer duurzaamheidstoepassingen u in de woning laat uitvoeren, hoe meer subsidie u krijgt. Maar er is wel een limiet gesteld pér toepassing.


Al deze (per jaar) wisselende mogelijkheden en regels, maken subsidie aanvragen voor verduurzaming van een woning best ingewikkeld.

Wilt u op een goede manier het maximale halen uit uw mogelijkheden en zeker zijn van het hoogst mogelijke subsidiebedrag? Wij helpen!



Subsidie aanvragen
  • subsidie aanvragen spouwmuurisolatie

    isde subsidie aanvragen particulier

    subsidie aanvragen spouwmuurisolatie

    isde subsidie aanvragen particulier

Waarom Rijkssubsidieaanvraag.nl

Hulp inschakelen bij subsidie aanvragen voor verduurzaming van een woning is net zo vanzelfsprekend als verduurzamen zelf. Het geeft u minder stress en het maximale resultaat. Wij verzorgen de subsidieaanvraag voor het isoleren van woningen of de aankoop van een zonneboiler of (hybride)warmtepomp. Ook door het vervangen van glas door HR++ glas of aansluiting op het warmtenet kunt u subsidie aanvragen. Na het laten plaatsen van vloerisolatie, dakisolatie of spouwmuurisolatie woont u comfortabel en de thermostaat kan omlaag. U bereikt daarmee een flinke energiebesparing. Ook een warmtepomp, warmteboiler of HR+++ glas zorgen voor energiebesparing. Maar u moet wel éérst investeren voor u geld verdient. Gaat u investeren in duurzaamheid thuis? Maak dan ook gebruik van de subsidiemogelijkheden. Dit scheelt u veel geld en dat verkort u terugverdientijd aanzienlijk. 


Wilt u weten hoeveel subsidie u kunt krijgen voor verduurzaming van uw woning?

Neem contact met ons op en een van onze experts bekijkt al uw mogelijkheden.



Subsidie aanvragen

Deel deze blog

SVOH
door Rini Petersen 29 mrt., 2024
SVOH. Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen. Subsidie voor het verduurzamen van huurwoningen voor verhuurders. Elke maand helpen we een groot aantal verhuurders om hun subsidiemogelijkheden veilig te stellen. Betalen doe je pas achteraf. Als er geen resultaat is, zijn er ook geen kosten aan verbonden.
Waar subsidie aanvragen rijksoverheid
door Rini Petersen 23 feb., 2024
Waar subsidie aanvragen Rijksoverheid? Uw wilt uw woning gaan verduurzamen en gebruikmaken van subsidies voor (ISDE)? De juiste hulp bij het aanvragen van duurzaamheidssubsidie levert u flink wat op. Met onze begeleiding haalt u het maximale uit de ISDE-subsidieregeling.
Isde subsidie aanvragen particulier
door Rini Petersen 24 jan., 2024
ISDE subsidie aanvragen particulieren. Isoleren? Zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler kopen met subsidie? Maak slim gebruik van investeren in verduurzaming. De ISDE subsidie is een financiële ondersteuning van de overheid om particulieren te stimuleren duurzame energiebronnen te gebruiken en zo kostbare energie te besparen.
Share by: